BIBIONE

Szent Heléna napozóágya

Már az ókori görögök használták, de igazándiból Szent Heléna (Ilona) a Nagy Konstantin császár édesanya aki a régészek védőszentje is volt, neki tulajdononitották az igazi heverő ágyat a greppinát,amiböl a mai napozóágy is köszönhette karierjét. A mai életben észre sem vesszük azt az egyszerü boldogságot,amikor elfekszünk egy kanapén az úgynevezett fekvőfotellen (amelynek az ülőfelületènek egy része meg van nyújtva), s ahova a lábainkat kényelmesen feltesszük .

A szervezetünknek szüksége van a pihenésre e nélkül nem élnénk, de bármilyen furcsa a stresszre is szükségünk van, amely lehet pozitiv vagy negativ, bár ez utóbból nem mindegy mennyi jut nekünk.A pihenés szerencsére mindig pozitiv, amely lehet passzív mint az alvás és a relaxáció illetve aktiv mint minden szabadidős tevékeny.

BIBIONE AZ AKTÍV ÉS PASSZÍV PIHENÉS FELLEGVÁRA

Bibione véd minket mint a fellegvár hisz ha nem is a legmagasabban fekszik ,de segíthet rajtunk,hogy sokkal gyorsabban kipihenjük magunkat.Bibione déli fekvésü homokos tengerpartján pedig mindig süt a nap.

Miért érdemes Bibione-ba jönni ?

A tengeri levegö és a tengervíz védi egészségünket!
Napozóágyak ezrei várják a pihenésre szomjas elfáradt embereket!
Strandröplabda,úszás,vitorlázás és többféle szabadidős tevékenységben (pl. horgászat, sétálás) a barátokkal közös sportolás utáni zenehallgatást mind a pihenést szolgálja és itt
szinte az összes hobbitevékenység megtalálható.

Kellemes pihenést!

Ha ez sem lenne elég :

Ha én gazdag lennék valószinű egy Remmus napozóágyban napoznék,amely egy finn tervező fejéből pattant ki.Mig én kényelmesen feküdnék, a napozóágyam 360 fokban körbeforogna mindig a nap felé.Ez az ötlet csupán csak 35.000 Euro (11 millió Forint)
Akinek nem lenne jó Bibione és elég pénze van az akkár ilyen ágyban is heverészhet.

Bibione è quasi una Cittadella perché a Bibone l’acqua del mare difende l’organismo dell’azione nociva dei radicali liberi com’è stare l’interno una vera e propria città chiusa.
Bibione oltre questo offre relax sia attivo sia passivo ludiche, sportive, ricreative o di puro relax a contatto con la natura.

La greppina, anche detta, è una poltrona allungata, simile al canapè ma dotata di un unico appoggio rialzato per la testa.
Nella Grecia antica la greppina era il seggio normalmente utilizzato dai filosofi durante le lezioni e fu adottata nel mondo romano. Il termine “greppina”, invece, deriva dal fatto che tale seggio è simile a quello realizzato per la statua di Flavia Giulia Elena custodita nei musei capitolini.

Bibione

Welcome in Bibione!

A Bibione :

Una semplice greppina pieghevole al mare può darti tanti vantaggi: la possibilità di reclinare lo schienale in varie inclinazioni, poi, è pensata per soddisfare tutte le tue esigenze e garantirti il massimo del comfort e del benessere in qualsiasi situazione.

Buon Relax !

Az íróról:

 

Véleményezd!