Szar érzés a (z Ön) bizalom hiány!

Nem erre gondoltál ?
Hiányzot a feltétlen nélküli szeretet,gyakran elmondták erre te sosem leszel képes,még egy csekket se tudsz feladni és az autómat is összetörheted ..

Nagy Marha vagy, ha nem teszel meg mindent,hogy ne igy legyen!

Az ember életében vannak előre és hátralépések,a régi szorongások és félelmektöl sem lehet könnyen megszabadulni de az a fontos,hogy amikor erre rájössz:
Megrázod magad, hisz ezek nem irányitanak többé!Az új energiád, érdemes máshová befektetni.A rögös úton is el lehet indulni…

A szarból is pénzt lehet csinálni:

800 mázsa szart pardon szervestrágyát használtak fel, 2013 –ban az Olasz mezőgazdaságban az Istat (közvélemény kutatás ) szerint, amely 50 % nagyobb felhasználást jelentett a korábbi évekhez képest.Olaszországban több mint 50 000 (Bio) mezőgazdasági cég részesiti előnyben a szerves trágyát.
A 2008 bekövetkezett krízis után a marha és a disznóállomány csökkenésével az egyik
legjobban keresett cikk Olaszországban a szerves Szar elnézést szervestrágya lett !

A szerves trágyának csak elönyei vannak :

A növények tápanyagforrása (tartalmazza az összes elemet ).
Javitja a talaj minöségét mint: tápanyag,levegő,viz.
Akkár a műtrágyával együtt is használható mert elösegiti a hasznusulást.
A legjobb a marha és disznó trágya.

Aki köszönetet mond :A folyóink,a tavaink,a mikrohiányos földjeink,a környezetünk,a fáink, a gyümölcseink,a gyermeink!

Nincs munkahely ?

Merkel asszony Németországban, úgy gondolja érdemes a környezetbe befektetni igy több mint 350 000 embernek biztosít állást.

Milano Expo Május 1 –töl Október 31-g
21 millio látogató 7000 előadás és 70 ezer időszakos munkahely

Magyarország is részt vesz az Expo Milano 2015 kiállitáson:”Nutrire il Pianeta,Energia per la Vita “ (Tápláld a földet ,Élet Energiája)ahol hazánk az 53 –dik a Milanói Expo szerzödő felei között. A magyar pavilon erediti formában fogja felhivni a figyelmet az egészséges táplálkozás és a hagyományos gazdálkodási módszerek támogatására,valamint tudományos módszereket a fenntartható mezőgazdaság, az ökológiai és a GMO-mentes technológiákra. A magyar kiállitási terület természetes és újrahasznositó anyagokból fog készülni valamint a pavilon felhivja majd a figyelmet a magyar kultúra és épitészet hagyományokra is.

Il futuro nelle tue mani:

300 000 nuovi posti di lavoro in Germania.La signora Merkel ha investito nel settore energie rinnovabili creando nuovi posti di lavoro ,ricchezza in patria e ricchezza risorse per l’ambiente.

Expo Milano dal 1 maggio –31 ottobre 2015-03-15
I dati :21 milioni di visitatori e 29 milioni di visite previste nei 6 mesi.
7000 eventi e 70 000 posti di lavoro per 6 mesi.

Az íróról:

 

Véleményezd!