Próbáld meg az életet nem sótlanul élni!

Éjszaka tilos a fűrdőzés Bibione-ben!

Ha mégis másképp gondolnád csak saját felelősségedre teheted meg!

Hideg tengerviz jót tenne minden embernek, hisz növeli a vér áramlását,megvéd az érelmeszesedéstől és segíti az agymüködést.

Érzékeny, ideges, mindenre kifogást kereső embereknek nem érdemes kipróbálnia a hideg vízet és reumások,szívbajosak is inkább csak a lábukat lógassák bele.

Mire jó a hideg-langyos éjszakai tengervíz?

Az ókori Hippokratész is csak jót írt a hideg vízről, de manapság már azt is tudjuk,hogy antidepresszáns hatása van a hideg víznek hisz megemeli az adrenalin szintet így a hangulatunk is jóbá válik tőle.

Jót tesz a hajnak a bőrnek ez utóbbit regenálja ,tonizálja azt is kevesen tudják,hogy a hideg víz javitja a teljesítményt ,főleg a szellemi munkától elsatnyult szervezetet felélénkiti.

Sótlan élet

Mire jó a tengeri só?

Mire jó a tengervíz ?

A tengerviz az egyik legjobb orvosság hisz a benne található ásványi anyagok és a só a börünkön keresztül is felszivódnak,mig a só életfontosságú minden élőlény számára nem beszélve az allergiás,autoimun és aszmás szenvedőknek is kiváló gyógymód.

Aki azt mondja,hogy a só megbetegit az vagy ész nélkül eszik belőle vagy nem tudja só jótékony hatását értékelni.

Mire jó a teljes (nem kezelt) tengeri só?

Természetes altatószer hisz aki tengerben fürdik, az pár nap után úgy alszik mint a bunda.Izomgörcsre kiváló a só,tisztitja a tüdőt ,arcüreg gyulladásra, száraz köhögésre és a só szükséges a tápanyagok felszivódására is.

A só a legjobb depressziós szer,lélek és test gyógyszere aki nem hiszi járjon utána vagy próbálja ki a tengerviz jótékony hatását.

Tudtad e ,hogy a sóban szegény szervezet elsavasódik ?

A legfontosabb amit tehetsz (nemcsak a tengerparton) pihenj eleget,igyál naponta legalább 8 pohár vizet,egyél sok zöldséget és gyümölcsöt és a tengergyümölcseit, sétálj,túrázz, tornázz (próbáld meg a cukrot nagy ívben kerülni) és az Életet nem sótlanul élni!

L’ oro bianco

Il sale e la sua proprietà

Le sue proprietà sono tantissime :è un potente depurativo della pelle,una notevole azione antistress,antidepressiva .Oltre questo antibatteriche,antinfiammatorie e aiuta contro linvecchiamento.Lacqua del mare ha proprietà rivitalizzanti e stimolanti del nostro metabolismo.

Cosa ce meglio di una vacanza al mare?

Venite scoprire la magia di Bibione!

Az íróról:

 

Véleményezd!