Olasz Karácsony 1 Euróért vagy még jobb ingyen!

Kedves Barátaim szeretném szép lassan, apránként megosztani veletek azokat a lehetőségeket amelyek Olaszországban az olcsó elérhető kategóriába tartoznak…Íme:

Silvano Girelli egy olasz ember, aki egy utazása alkalmával egy középkori hangulatú faluba csöppent, Rothenburg Ob Der Tauber, amelynek az egyik utcája annyira elvarázsolta, hogy úgy gondolta Olaszországban, olasz mesteremberekkel valósítja meg, minden felnőtt és gyermek álmát: a Il. Villaggio di Natale-t, a Karácsonyi Falut, amely több mint 7000 négyzetméteren, fedett-fűtött helyen, még azt is elámítja, aki azt gondolja magáról, már nincs semmi új a nap alatt!
Képzeld el, hogy itt minden a karácsonyról szól, még igazi várfal, és erdei manók seregével is találkozhatsz úgy, hogy, azt hiszed magadról, hogy nem a valóságban, hanem valamelyik mesében jársz! Vásárolni nem kötelező, hisz a hely tökéletes arra is, hogy a kicsiket és nagyokat bevezesse a Karácsonyi játékbirodalomba, ahol hó esik, ahol csillog-villog ezer-egy fény, és ahol a Télapó és 9 igazi játékmanó hancúrozik gyerekeinkkel, míg mi nyugodtan nézelődünk és ámuldozunk.

Nyitvatartása: November és Decemberben minden nap 9:00-től 19:30-ig.
Belépőjegy :1 Euro

Wrong coordinates

Pontos cime : Il Villaggio di Natale

Via Pastrengo, 16 – 37012 Bussolengo (VR)
Kijárat az autósztrádáról, Verona északi lejáratnál (Verona Nord)

Jézus születése

Francesco Pápa

Vatikán: Made In Veneto (Veneto az egyik régiója Olaszországnak)
Ha, 2014 decemberétől 2015 február 5-ig olyan szerencséd lenne, hogy a Vatikánba járnál, jobb ha felkeresed a Szent Péter teret, ahol ingyen megcsodálhatod a mai kor modern alkotásait.

Verona büszke városa lett a kiválasztott, hogy a Vatikán felkérésére, megvalósítsa a Nativitá in Opera-Karácsonyi Születés Operáját, a Szent Péter téren, a világ legkisebb független állama részére, ahol a Pápa az államfő.
Nem kevesebb, mint 250 életnagyságú szobor lesz felállítva, egy 260 négyzetméteres területen, amelyet egy Veronai előadás, az l’Elisir dʼamore Gaetano Donizzettitől ihletet meg. Az egész munka Venetoi mesterek közreműködésével készül majd, a Girelli testvérek, Villaggio di Natale (Karácsonyi falu) Flover di Bussolengo irányításával. A díszlettervezés precíz összehangolásával, a Szent Család és Jézus Születését fogja bemutatni.
A Jézus Születésének című opera bemutatását, Il Presepio in Opera, Francesco Pápa fogja felavatni, és az ide zarándokló milliók gyönyörködhetnek majd nemcsak ennek a látványában, hanem Verona város szimbólikus bemutatásában is.

Vatikán

Vatikán

Made in Veneto la cittá di Verona questʼanno realizzare la ʺNativitá in Operaʺ in Vaticano.
In una superficie di 260 metri quadrati verrano installaziati 250 statue a grandezza naturale sulla scenografia di lʼElisir dʼamore di Gaetano Donizzetti allʼArena di Verona.
In collaborazione con il Villaggio di Natale Flover di Bussolengo dei fratelli Girelli e con la cura dei artigiani veneti. La scenografia diventa luogo ideale per la rappresentazione della Natività, perché si ispira a un presepio della Sacra Famiglia .
Il Presepio in Opera sarà inaugurato da Papa Francesco, rimarrà a Roma fino al 5 febbraio 2015 e sarà visitato da migliaia di pellegrini

Invece chi non ha la possibilità di visitare il Vaticano consiglio di andare con bambini a Verona per visitare il Villaggio di Natale .Il piu grande mercato di Natale coperto in Italia con 7000 metri quadri di superficie .Vi troverete in un atmosfera medievale magica ispirata della famosa Rothenburg Ob der Tauber con il pieno di oggetti realizzati dai artigianali.

Indirizzo:
Via Pastrengo, 16 – 37012 Bussolengo (VR) 09:00 – 19:30 Continuato TUTTI I GIORNI

Az íróról:

 

Véleményezd!