Mennyi az esély arra,hogy egy (magyar) halandó ember találkozzon nemzetközi mozihősökkel mint Angelica Jolly vagy Brad Pitt esetleg Voody Allen valljuk be nem sok, viszont nincs lehetetlen.

Aki Velencében jár idén a Nemzetközi Filmfesztivál idején szeptember 2-töl 12-ig és elég szemfüles bárkibe belebotolhat,hisz ezek a filmsztárok,hol is szállnának meg mint Velencében!

Valljuk be elég egy olcsó szálláshely Velence közelében,és ha többen vállalkozunk életünk nagy kalandjára még egy közösen bérelt vízi taxi is belefér .
Innetől kezdve akár 007 ügynőknek is képzelhetjük magunkat, életünk legnagyobb kalandja már kezdetét is veheti!

Ha én gazdag lennék akkor :alig kevesebb mint 50 Euroért a piros szőnyeg mellett fényképezném a szupersztárokat, amely néhány ember megvalósitható álma lehetne ha ismerné ezt az egyszerű és nagyszerű lehetőséget.

Kalandra fel!
A világon először az olaszországi Velencében rendeztek filmfesztivált.A Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica a legfontosabb filmvesztivál a vílágon amelyet először 1932-ben nyította meg kapuit.A fődij mi is lehetne más mint Velence szimbóluma az oroszlán pontosabban az Arany Oroszlán.
Magyarország is részt vesz a neves filmfesztiválon Brady Corbert amerikai rendezővel Magyarországon Budapesten forgatott filmjével a :The Childhood of a Leader (Orizzonti) amelynek készitésében részt vett Major István (produced) valamint Jáncsó Dávid vágó is (Jancsó Miklós legfiatalabb gyermeke).

Un’occasione unica firmati dalle piú importanti produzioni internazionali dal mondo si chiama :Mostra Internazionale del Cinema a Venezia dal 02 al 12 settembre 2015

Quante possibilita ha un uomo incontrare una star famosa!?
Se ti trovi a Venezia dalla prima settimana di settembre,aprí bene gli occhi se vedi un albergo di lusso,probabilmente é lí che alloggiano.
Fai come 007… altrimenti compra un biglietto per andare a Mostra Internazionale del Cinema.
Buon Divertimento!

Az íróról:

 

Véleményezd!