Mennyibe kerül egy kisebb luxus kikötő ?Mire lehet jó egykori tengerparti kőbánya?

Avagy a láthatatlan világból születik a látható világ?
Az Aranybánya néha a szemeink elött hever..

Nizza Monaco Sistiana

A világban a 100 legnagyobb

Ez nem Dubai hanem Olaszország, nem Nizza hanem pontosabban Trieszt mellett Sistiana…

A Porto Piccolo kikötő amely egy kisebb mesterséges rendkivüli épitészeti remekmű Trieszt mellett Sistianaban található, amely 245 millió Euroba került !
A projekt a terv az egykori kőbánya helyén valósult meg, Sistiana-ban 353.000 négyzetméternyi felületen, amelynek beruházási költségei 245.000.000 € volt.A területen 380 lakás köztük 80 lakóház, 1200 mélygarázs, üzletek és egy 15 ezer négyzetméteres Spa valamint egy 120 féröhelyes Jaht kikötöhely található.

Olaszországban a Rizzani de Eccher Udinei székhelyü cég amely Olaszországban a tizedik, a világban a 100 legnagyobb az építőipari és infrastruktúra vállalat között tartják számon.A cég kezében van a siker kulcsa avagy kulcs a sikerhez hisz a legrangosabb elismerések birtokosai és modern épitészeti remekművek kivitelezői.

A sikerük kulcsa a rugalmasság és rendkivüli koordinációban rejlik.

Karrier Olaszországban és a nagy világban?
Ehhez nem kell màst tenned mint angolul elküldened életrajzodat a Rizzani de Eccher cégnek, (kattints a vállalat nevére),hisz ennek a vállalatnak a világ több pontján van leányvállalata és bizakodni,hogy te leszel a kiválasztott!

Dal mondo invisibile nasce un mondo visibile.

Un piccolo porto artificiale straordinaria a Sistiana

Rizzani de Eccher S.P.A con la sede a Udine ha la chiave di un successo per valorizzare ogni progetto.Un grande capacità mondiale nel settore dell’edilizia e delle infrastutture.
Il progetto dell’ex cava di Sistiana trecentocinquantatremila metri quadrati di superficie plasmati – per un investimento di 245 milioni di euro in 380 alloggi, di cui 80 a residence ,1200 parcheggi interrati, negozi ,una Spa da 15mila mq sul mare e il porto piccolo con 120 posti barca.
Non perdere l’occasione di vedere la cittá visibile!
In Italia e nel mondo Rizzani de Eccher S.P.A ha costruito centinaia i progetti portati a termine con successo nell’ultimo secolo, sempre con l’obiettivo di soddisfare le esigenze dei propri clienti.

Wrong coordinates

Az íróról:

 

Véleményezd!