Hol van a megoldás?
A jólétnek ára van,a kőolaj és származék az energiaforrások által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat mi is használjuk, hisz mint tudjuk a cél szentesíti az eszközt. Az,hogy ez az energia honnan érkezik, ez minket nem érdekel, egyszerüen csak hátradőlünk a karosszékben és élvezzük a radiátor melegét,a mosógatógép munkáját, élvezhetjük a munkánk örömét hisz meg dolgoztunk érte, ezt látjuk a televizióban is tehát ezt mi megérdemeljük.A Televizióban politikai műsorok,egymásra mutogatás,a pletyka kereszttűzében élünk és a legjobb esetben kikapcsoljuk a készülékeinket.

Olyan érzésem van néha, mintha az ókori tivornyázó Romát látnám, vagy a Francia Madame de Pompadour szalonjába lennék.
Tivornyázó kicsapongó Romából a kereszténység nőtte ki magát, amely aztán meghóditotta a fél világot és ahogy a Francia Pompadour gazdag szalonját elsöpörte a francia forradalom, ugy a kizsákmányoló gazdag abszolút monarchiaként terjeszkedő Hasburg ház is végnapjait élte, a Magyarországi 1848–49-es forradalomban és szabadságharcban.

Miért gondoljuk,hogy egyes országok szivesen veszik országuk kapitalista kizsákmányolást?Aki jobban bele mélyed a történelembe az már nem is csodálkozik bizonyos félelmetes dolgokon.

Hol vagy Gábriel?

Az Iszlám vallás gyökere a slim szócska amely azt jelenti BÉKE. A Korán szerint Allah egyik neve As-Salam amely BÉKÉ-t jelent.A Koránban leirják Gábriel arkangyalnak a Maometto prófétához idézet szavait,ezért van ,hogy Gábrielt az iszlám is tiszteli (arab neve Dzsibríl vagy Dzsibráil), a hitük szerint ő az, aki Mohamed prófétához eljutatta az Isten szavát, a Koránt.

A Biblia-ban azon belül is Lukács evangéliuma Gábrielt úgy említi, mint Isten hírvivőjét, küldöttjét. Ezután Názáretben Máriánál is megjelenik, átadva az angyali üdvözletet, vagyis a Szentlélek révén, Jézus születését.

Mit tudunk mi tenni?

A BÉKÉT mindenhol hirdetni kell,legyen az polgármester vagy egyszerü polgár, manapság a közösségi oldalakon nem is olyan nehéz egy BÉKE oldalt létrehozni, ahova minden laikus és nem laikus csatlakozhat.

Mi pontosan a béke ? A béke az emberi jogok teljes tiszteletben tartását jelenti és még ?

A BÉKE az is amikor visszafordolunk,a természethez,mikor gyermekeinket nem csak az internet világába invitáljuk hanem a természetbe,amikor baráti társasságok nemcsak arról szólnak,hogy ivászat és evészet hanem a fák virágaink és természet megismerése,amikor leülök a takaróra a réten,nem selfit készittek magamról,hanem körbenézzek és hallgatom a csendet.

Amikor csatlakozunk az erdőkben,parkokban szétdobált műanyagok összeszedése akcióhoz,akkor egyik politikai párthoz sem csatlakozunk ilyenkor mások lelkiismerete vagyunk vagy gyermekeink védőangyala.

Az olaszországi Invorio önkormányzata úgy döntött,hogy kevésbé szerencsés munkanélküli vagy rossz anyagi helyzetben lévő polgárai részére a városi adó egész része ledolgozható,amelyet 2016 január-1 töl Miláno városa is követni fog.

Ott ahol tyúkfeldolgozás van ott a tyúktrágyával pontosabban Bio-metannal fűtenek ilyen Clarabella (szép Klára)ahol ez megoldható, akár kidobott csecsemő pelenkákkal vagy romló ételmaradékok felhasználásával is.

Cascina Clarabella

A hely 295 km található Bibionetól de érdemes ide egyszer eljönni.

Ha valaki az alternativ ötlet híve Magyarországon megalapithatná azt a céget ahol a betegség a BÉKE hírnöke is egyben, hisz a mai társadalomban a kissé sérült és a kevésbé sérült ember is képes a közös együttmükődésre ahol nem az orvos által felirt nyugatószerek, hanem a jó szó és a béke az úr.Az emberek tökéletes harmoniában élhetnek egymással, hisz az új szociális cég amelyet „ 180” becéznek, arra a politikai törvényre utal amely Olaszországban anno bezáratta a diliházakat ,hogy ezentúl a családok vállára tegye a sérült ember erkölcsi és anyagi súlyát.Valljuk be,hogy sérült és kevésbé sérült emberek között óriási különbség van, és néha még mi is kijelentjük az életünk kész diliház, ne problémás emberekre mutogassunk,hanem önmagunkra a BÉKE mi vagyunk!

Almaligetek és olivafák mellett mükődö cég egy éttermet és szállást is üzemeltet, s ahol a szállásra várva türelmesnek kell lenni, hisz a honlapjukon szinte mindig overbooking tábla található.

Bevétel meghaladja az 5 millio Euro éves bevételt ,de aki ilyenbe belevág, ne felejtse csak annak fog menni a szekere, aki tényleg azt az igaz útat fogja mutatni az egészséges és kevésbé egészséges embereknek, amit úgy hivnak,hogy :BÉKE!!!!!!

Pontos címe : Cascina Clarabella Via delle Polle 1800, 25046 Iseo BS 030 982 1041

Mit érdemes megnézni :Az Iseói tavat amely 65,3 km hosszú és helyenként 250 m mélységű és bővelkedik halakban mint a pisztráng és csuka.A tavon található Monte Isola szigetet,amelyen alig 200 élnek.A tó körül olivaligetekben,gesztenyefákban és szőlőtőkékben gyönyörködhetünk.Innen nem messe található a Canonica völgy ahol sziklába fájt bronzkori rajzokat csodálhatunk meg.

La nostra socitá benessere é fondata sul petrolio.Inutile dire che noi siamo innocenti ..
siamo comodamente seduti nella nostra poltrona preferità ma il mondo intorno di noi sta cambiando..

Dove sei Gabriele?

La Pace siamo noi,inizia con noi, la pace un valore universale e dovrebbe superare qualsiasi limiti o confini.La pace non significa di una parola politica o religione.La pace parte da noi (pure social network)che fissa,lega,unisce le persone.
Create una pagina che si chiama:
LA PACE e fate girare tutto al mondo.
La radice della parola Islam è silm, il cui significato è pace.Il Corano descrive la sua via della pace (5:16) come la strada migliore (4:128),il nome di Allah è As-Salam anche significa pace.
Nel Corano le sure furono insegnante al profeta Maometto dall’angelo Gabriele ( Jibrīl o Jabrāʾīl in arabo: جبرائيل , جبريلIl
Nell’Islam Gabriele è uno dei capi Messaggeri di Dio.
Angelo Gabriele è il primo ad apparire nel Libro di Daniele della Bibbia era la mano sinistra di Dio.Angelo Gabriele ha annunciato la nascita di Gesù.

Alcune dei valori umani principali sono:la Pace e la verità.

Raccontami la tua pace ?
A Cascina Clarabella una cascina abbandonata trasforma un impresa sociale in mezzo ai ulivi,dove ci sono le persone con disturbi mentali e le persone sane.L’imprese sociale adesso fattura 5 millioni di euro all’anno.
Qui parte un metodo non violento perché la guerra non serve a nulla ne vicino e ne lontano di Europa.

Cascina Clarabella si trova : Cascina Via delle Polle 1800, 25046 Iseo BS 030 982 1041

La pace sei tu, caro mio amico!

Wrong coordinates

Az íróról:

 

Véleményezd!