A szerelem kortalan -Innamorarsi non ha etá!

Szinte mindenki tudja,hogy a szerelem kortalan, a szerelem nem ismer határokat nem fél senkitől, ahol olyan szavak mint a – de vagy – ha ismeretlenek.
Szerintem már mindenki életében volt már olyan ,hogy beleszeretett egy tájba, egy házba, egy virágba, egy térbe, egy lépcsősorba, egy boltíves ablakba vagy a Velencei Casanovába?Én gyakran beleszerettek valamibe egy (ismeretlen) városban is.
Először is én szerelmes vagyok a családomba,a jó barátaimba,a zenébe,a művészetbe,az életbe és a szabadságba mert mi olyan szerencsések vagyunk,hogy nem ismerjük az éhezést és a háborút, és csak arra kell figyelnünk,hogy a napi életünkben felismerjük a valódi szerelmet,a valódi értéket és a valódi mélységeket és magasságokat…

Sok boldog szerelmet mindenkinek!

Innamorarsi non ha età e l’amore non ha confini non conosce né se, né ma non ha paura di nessuno.
Vi é mai capitato innamorarsi un posto,una casa,un fiore o di Casanova di Venezia?
Io mi innamoro spesso di qualcosa in ogni cittá.
Prima di tutto sono innamorata della mia famiglia,dei miei amici bravi, la musica,l’arte,la vita e della libertá perchè noi non conosciamo la fame,la guerra questo amore cosi vero cosi prezioso e cosi profondo e questo amore é aperto a tutti chi sa apprezzare.

Il mondo rinuncerà alle guerre solo quando l’amore entrerà di nuovo nel mondo .

Secondo ai neurofisiologici l’innamoramento é un insieme di emozioni,impulsi e sensazioni un complesso in cui due individui entrano in relazione e si creano un progetto di vita e nella societá.

Az íróról:

 

Véleményezd!