Primavera

Újra itt a tavasz!

Ismét itt a tavasz és nyílnak a színpompás virágok!

Most egy szépséges kertbe hívom az olvasót, hisz ami a szemet gyönyörködteti az a lelkünknek is gyógyír.

Giardino Sigurità a Valeggio sul Mincio Veronától nem messze lévő villa kertjében, több ezer tulipánban gyönyörködhetünk amelyet méltán hivnak Tulipán Mániának hisz a legfontosabb virágzás Olaszországban itt található és amely a második az európai panoráma virágzásban is.

Az április 30-ig megtekinthető virágzás nemcsak a tulipánokra hanem egyébb más virágokra is vonatkozik a több mint 600.000 négyzetméteres területen.

A villa parkjában minden évben több kompozicióban elültetett virágerdőben találhatjuk magunkat, amely elősorban gondos kezek munkája ,de nem utolsó sorban a természet ajándéka minden erre járó halandónak.

A színek gyógyitó erővel rendelkeznek a színterápiát több ezer éve használják a (lélek ) gyógyitásban.

Sárga (+narancssárga ): a melegség színe, a változás színe, a dicsőség szine, a sárga a Budhizmus szent színe ,görcsoldó, kedélyjavitó,élet-erő színe ha erre vágyol a napfény neked gyógyír!

Zöld (+árnyalatai) : nyugató szín,harmonia színe, a természet színe tehát ha erre vágyol irány a természet!

Vörös (+ árnyalatai) :a pozitiv vitalitás, az élet színe (de óvatosan vele,mert a tűz is egyben) ha erre vágyol irány a virágos rét!

Kék ( + árnyalatai) : a lélek szine mindenkinek ajánlom, aki búskomor,enyhe depressziós,fáradt hisz ha valaki megmártozik a tengerben, annak teste-lelke újjászületik tehát nyáron irány Bibione és a tengerpart !

Kattints a kék szinre, hogy részletes leírást találja a villáról.

Jó szórakozást és kellemes tavaszt kivánok Bibioneből!

 

Da 6 marzo a 30 Aprile un millione di tulipani colorerà il parco Giardino Sigurità a Valeggio sul Mincio (Verona) con Tulipanomania,la fioritura più importante in Italia e la seconda nem panorama europeo:oòtre ai tulipani saranno anche Giacinti,Muscari Narcisi a sbocciare nel 600.000 metri quadrati del Giardino.Un spettacolo dell Natura che muta ogni anno ,grazie a composizyioni floreali sempre nuove.

Az íróról:

 

Véleményezd!