Milyen jó lenne szárnyakat adni annak, akinek szüksége lenne rá !
Álmodunk arról, hogy szárnyaink vannak, repülni tudunk és a gondjainkat elfelejtjük!

Hőlégballon fesztivál : Villorba ( Ippodromo Sant Artemio Trevisio)

Fontos információk :
A rendezvény időpontja: Agusztus : 26 – 27. és szeptember 2-3 között
Nyitvatarttás : 10.00 – 23.00 Belépőjegy : 6,00 € gyerekjegy : 5,00 Euro

A közelben érdemes felkeresni : A Tiepolo Passi villa-t .

Fontos információk , nyitvatartás : 9.00- 18.00-ig.

A Villa Tiepolo Passi, a Castello településen található Treviso tartományban és a (z egyházi )kulturális örökség részét képezi.Villa Tiepolo Passi a Velencei köztársasság szenátora Tiepolo felkérésére készült a XVI. században és mint az összes Venetoi villa egy mezőgazdasági üzleti tevékenység részét képezte. Későbbiekben a villa a tizenkilencedik század folyamán a Passi de Preposulo grófi család tulajdona lesz s bár a villa látogatható valamint a kulturális örökség részét képezi továbbra is család örökségét része illetve a villa a mai napig a család által lakott hely. A Villa a Velencei villák szövetségének a székhelye is 2010 től, amely lehetővé tesszi ,ha erre járunk, hogy az összes információt első kézből kézhez kapjuk.Az épület velencei ráhatásokkal de barokk stílusban épült.Az együttes középpontja a kastélyépület s azon belül a kastély ablaka erkéllyel , a ” trifora ” amely az ablak három részre osztásását jelentette s amely lehetővé tette a fény különleges játékát a termekben. Az első emeleten áll a kastély egykori díszterme amely XVII sz. freskókkal ékesített.

Az épület velencei ráhatásokkal de barokk stílusban épült.Az együttes középpontja a kastélyépület s azon belül a kastély ablaka erkéllyel , a ” trifora ” amely az ablak három részre osztásását jelentette s amely lehetővé tette a fény különleges játékát a termekben Az első emeleten áll a kastély egykori díszterme amely XVII sz. freskókkal ékesített.A villa előtt az olasz kert található amely a sövényekek által különbőző geometriai formát rajzolnak,a kert közepén egy kőböl készült szökőkút majd a kastély hátsó kertjében egy halastóban gyönyörködhetünk. A park mindkét oldalán a romantikus több száz éves 40 féle fa nyújt nekünk nyáron árnyas menedéket.

 

Kastélyok Bibione vonzáskörében : Castello di Duino, 

és még : San Salvatore vár 

Sognare di volare con o senza ali e dimenticare i nostri problemi!
Quanto sarebbe bello dare ali ai colori che ne avevano bisogno! Sognare di volare via, significa volare lontano dai problemi e da una vita che non vi soddisfa.Il simbolo del volo come il desiderio di liberarsi da ogni tipo di restrizione che la vita ci impone.

Festival delle mongolfiere
Villorba ( Ippodromo Sant Artemio Trevisio)
Data di svolgimento 26 – 27 agosto e 2 – 3 settembre 2017
Orario 10.00 – 23.00
Ingresso al festival 6,00 € intero
5,00 € ridotto

Nella vicinanza : Villa Tiepolo Passi è una villa veneta secentesca situata a Carbonera in località Castello (provincia di Treviso). È un bene vincolato dalla soprintendenza ai Beni Culturali ed è aperta ai visitatori.Vincolata dalla Soprintendenza ai beni culturali e aperta ai visitatori, è tuttora abitata dai nuovi proprietari ( a Passi de Preposulo) .Dal 2010 è sede dell’Associazione Ville Venete.

“Let’s run away” or I can fly ? I just wanna fly away and you ?
Escape is the wrong word. You can’t escape life. You can run all you want but you can’t escape from life.
Balloon Festival in Italy : Villorba ( Ippodromo Sant Artemio Trevisio) 26-27.08-02-03.09.2017 (weekend)
Near :
Villa Tiepolo Passi is Venetian villa a seventeenth-century in located Carbonera in Castello (province of Treviso).The villa by Superintendence to Cultural Heritage and is open to visitors.

 

Az íróról:

 

Véleményezd!