Stressz ?Nem köszönöm.

Elégedetlen vagy?

Fuss –gyalogolj-kerékpároz ha kedves az életed.

Aki Bibione-ban jár annak érdemes felkeresni a környéket ,fedezzük fel a természetet kerékpárral vagy gyalog! Érezheted a friss levegőt,láthatod, hogy élnek az olasz emberek nem a nagyvárosokban hanem vidéken és szép lassan ahogy haladsz befelé úgy részese leszel az itteni csodának, a mindennap egyszerü csodáinak. A lagúna sekély vizü partmenti sós vizei amelyek keverdednek az édes vizzel ,a homokszigetek s a természet csak egy karnyújtásnyira lesz tőled.

Aki a természetben jár az észre sem veszi ,hogy a saját elvesztett lelki egyensúlyát itt visszaállitja.A zöld szín nekem mindig egy örök harmónia ahogy nyakamba veszem a lábam és elindulok.Az élet szine a zöld, s amikor gyalogolok vagy kerékpározok úgy érzem,hogy a kimerültségem egy pillanat alatt, már tova is tűnik és egy általános regenerálódás gyógyhatását járja át testemet és lelkemet.
A friss levegő igény, a szabadban eltöltött kerékpározás vagy tempós gyaloglás a depresszió ellen a legjobb szer ez a mozgás mód ellenállóbbá tesz minket hisz emeli az endorfinszintet. Aki pedig vidámabb az jobban teljesít legyen az munkahely vagy az otthoni életben.

A tempós gyaloglás és a kerékpározás hatása: túlsúly, vérnyomás csökken javul a vérkeringés és ellenállóbbak leszünk.

Indulás : Bibione városa elött a nagy körforgalomnál forduljunk Terzo Bacino irányába ,ahol a normális jelzőtáblákon kivül kiegészitő táblák mutatják az irányt.
Akinek van erröl a csodás helyröl fényképe küldje el nekem.Jó szórakozást Mindenkinek!
Jó tanács a mobilod kapcsold ki és igy garantált a kikapcsolódás!

Perchè va bene andare in bicicletta o a camminare?

Stress? No grazie.

Hai bisogno riattivare la tua vita?
Go,go,go,cammina o pedala e vedrai che ti fa sentire viva ,spazza via i tuoi brutti pensieri ti dá un vero elisir ,ti stimola la curiosità e ti fa riscoprire la tua vita.
Cammina o pedala e vedrai migliorerà la tua depressione e ti abbasserá lo stress.
Perché dentro ognuno di noi c’e un artista un vero artista della vita :Go,vai..

A Bibione con bicicletta :

Alla totonda di ingresso a Bibione dovete girare verso Terzo Bacino ,questa era una terra lagunare ma dopo alle bonifiche diventato un area di coltivazione. Oggi,nonostante tutto,il territorio conserva ancora quasi intatta la sua bellezza.

Wrong coordinates

Come inventarsi un lavoro ?
Se tante città italiane investissero nelle due ruote riuscirebbero a trovare un lavoro tantissime persone.Non è una follia ma la realtà(:abbigliamento,manutenzione ect).
Il modello è il bike sharing di Copenaghen

Az íróról:

 

2 hozzászólás

 1. Takács Marika / december 10, 2018 at 11:58 du. /Válasz

  Köszönöm szépen Az a szép vár hol van? Autóval is esetleg? Ha megyünk sok sok prospektus kérek ?

  • Gabi / december 22, 2018 at 1:56 du. /Válasz

   Kedves Marika!

   Isten hozott benneteket (ismét)!
   Következő E-mailben megtalálsz :vakaciogabry@gmail.com illetve a Faceb.-on is januàr 7 tol.

   Nagy szeretettel : Gabriella

   Egy kedves idézettel kivánok neked a legjobbakat :

   ” Istent soha senki sem látta,ha szeretjük ( tisztejük) egymást,Isten benünk marad és az Ö szeretete lett teljessé bennünk” 1.Ján.4:12

Véleményezd!