Run, Fuss!

Csónakokból és hajókból ideglenesen hídon futni igazi kihívás, főleg ha ez a híd csak addig áll,mig át nem fut rajta az utolsó futó is.

Fuss a világ egyik legszebb helyén, hisz egyedülálló és lenyügöző varázslatos hely a Brenta csatorna része ahol a régi antik velencei villákban gyönyörködhetünk ha bírunk.
A maratoni futás start (indulás)pontja, a Stra településröl Villa Pisanitól indul,s amely minden futó álma,hisz mind az úticél és a fődij lélegzetelállitó.

Az indulás során zenekar húzza a talpalávalót,hogy a jókedv garantált legyen!
A táv 42 Km, amelyre 90 Euro a benevezési díjal lehet benevezni,de a fődíj magáért beszél amely több ezer Euro!

Jobb kedvre hangolni

Egyedülálló hely

A futás már önmagában feszültséget old és jobb kedvre hangol mindenkit, hátha még mindez Velence történelmi központjában történik amelynek csúcspontja a majdnem vízen futás,amely a legextrémebb futás kategoriájában is megállja a helyét.

La maratona di Venezia

Indulás október 25-én :Villa Pisani (Stra 25 km Velencétöl)

Futás a Brenta csatorna festői villái mentén,majd Marghera és Mestre városa következik, majd Velencébe át a Il Ponte della Libertá Szabadság hídon,érintve a Canale della Giudecca csatornát és Punta della Dogana-t,hogy majd vízen lebegő ideglenesen csónak-hídon minden halandó, futó álmaként,Ön száraz lábbal átfusson a vízen.

Nevezési díjak és határidők (klikkelj a kék szinre).

Jó szórakozást!

Una maratona unica e bellissima a Venezia :

La maratona di Venezia

Una maratona competitiva che si parte dalla bellissima villa Pisani di Stra e si corre lungo la Riviera del Brenta fino alla fine a Venezia.
Attraverso il lungo ponte della libertá e si entra nella magica di Venezia. Gli atleti corrono a fianco del Canale della Giudecca fino a Punta della Dogana, dove attraversano il Canal Grande su un ponte galleggiante, costruito appositamente per la maratona.

La Maratona di Venezia si terrá a 25.10.2015 costi di iscrizione clicca sul blu (vedi sopra)

Az íróról:

 

Véleményezd!